Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Круподеринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25158082) був реорганізований і увійшов до складу Оржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Круподеринці: Зміцнюється база ради та покращується торгівельне обслуговування жителів села

День святих апостолів Петра і Павла для жителів села Круподеринці був подвійним святом, ажде відбулося  відкриття на «Закопі» (так називають цей район села місцеві жителі) магазину №2 «МаРусь» С.Куця. Ініціатором його створення була Л.Ковтун.

На свято прийшло близько сотні жителів. Теплими словами привітав усіх присутніх  та перерізав стрічку відкриття магазину сільський голова Валерій Житинський.

Жителі мікрорайону та гості села із задоволенням сприйняли міні-концерт за участі викладачів та учнів музичної школи Заслуженого працівника культури України Григорія Барила, Ольги Несміян, юних баяністів Богдана Куця та Олександра Сокола, а також поласували смачним морозивом. 

Також позитивно сприйняли жителів громади придбання місцевою радою службового автомобіля.

Раніше, вже повідомляємося Круподеринською радою було вже придбано автомобіль для медичної амбулаторії та трактор для комунальних потреб громади.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *