Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Круподеринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25158082) був реорганізований і увійшов до складу Оржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Круподеринці: і про мистецтво дбаємо теж

Круподеринці: і про мистецтво дбаємо теж

В Круподеринцях  багато років діє Народний аматорський духовий оркестр (керівник  К.Кривенко). Він є постійним учасником в обласних, районних оглядах, конкурсах, святкових концертів.

Днями за рахунок місцевого бюджету Круподеринської сільської ради (голова В.Житинський) була поповнена його інструментальна база на загальну суму  30 396,00 грн.

Громада дбаючи про розвиток економіки, комунальної сфери, медицини, освіти дбає також і про розвиток культури і мистецтво.

Раніше місцева рада вже придбала «Шкільний автобус», трактор, автотранспорт для медичного закладу і власних потреб, коп ' ютерну техніку для сільської бібліотеки, відремонтувала частину сільських доріг, провела заміну вікон у місцевій амбулаторії та впорядкувала парк.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *