Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Круподеринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25158082) був реорганізований і увійшов до складу Оржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Свято Миколая у Круподеринцях

19 грудня - це день святкування та вшанування пам'яті Святого Миколая. Люди вірять у диво, звершуване Святим Миколаєм і вчаться бути милосердними.

А найбільше цього свята чекає українська дітвора. У своїй уяві хлопчики та дівчатка, здебільшого, малюють таку картину: сивобородий чоловік із величезним мішком, у якому безліч подарунків, спускається з небес і у супроводі своїх помічників – янголят та чортика, непомітно підкладає під подушку коробки з дарунками або прутики. Те або інше він кладе тоді, коли начебто одержує вказівку від янгола, який переконує, що впродовж року дитина була слухняна, або від чортика, який згадує, у чому малеча прогрішилась. Проте  свято Миколая чекають і дорослі. Усім хочеться вірити в диво.

У селі Круподеринці прийшов Святий Миколай до учнів Круподеринської ЗОШ І- ІІІ ступенів, до вихованців Круподеринського ДНЗ «Малятко» та до всіх працівників соціальної сфери села. А привів його сільський голова Валерій Житинський. У Круподеринській ЗОШ І - ІІІ  ступенів та в Круподеринському ДНЗ «Малятко» діти зустрічали його піснями та колядками, грали в ігри, водили хороводи, відгадували загадки. Всі діти і дорослі в цьому році були слухняними, тож одержали подарунки від Святого Миколая.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *