Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Круподеринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25158082) був реорганізований і увійшов до складу Оржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

У селі Круподеринці офіційно відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони

У селі Круподеринці офіційно відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони
 

26 червня відбулося офіційне відкриття комунальної організації «Круподеринська місцева пожежна охорона», що в селі Круподеринці Оржицького району.

В урочистих заходах взяли участь: виконуючий обов’язки голови Оржицької районної державної адміністрації Мирослав Боговик, голова Оржицької районної ради Володимир Козина, перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Олег Горбенко, начальник центру забезпечення діяльності Головного управління Сергій Фірсов, сільський голова Валерій Житинський, представники громади, духовенства та інші.

Слід зазначити, що новостворений підрозділ пожежної охорони у цілодобовому режимі надаватиме допомогу та ліквідовуватиме пожежі на території  Круподеринської, Чевельчанської Сазонівської, Савинської, Денисівської та Яблунівської сільських рад.

Під час відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Олег Горбенко вручив керівникові МПО ключі від пожежного автомобіля.

«Сьогоднішня подія дуже важлива для всіх мешканців громади. Належне функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони значно скоротить час прибуття вогнеборців до місця події, а отже швидше почнеться протидія вогняній стихії», - зауважив Олег Горбенко.

Священнослужитель місцевої церкви, який був запрошений на урочисті заходи освятив приміщення МПО, пожежний автомобіль та благословив вогнеборців на добрі справи.

Після  відкриття підрозділу, перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Олег Горбенко здійснив першу перевірку комунальної організації,  про що зробив відповідний запис у книзі служби.

Варто додати, що відкриття місцевої пожежної охорони  стало можливим завдяки тісній взаємодії керівництва Головного управління ДСНС України у Полтавській області та органів місцевої й обласної влад. До офіційного відкриття працівники новоствореного підрозділу МПО пройшли необхідне навчання та отримали відповідні допуски для проведення аварійно-рятувальних робіт та гасіння пожеж.

7.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *