Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Круподеринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25158082) був реорганізований і увійшов до складу Оржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Село моє – краса моя і сила

Село моє – краса моя і сила

 

У рамках проведення місячника по благоустрою в селі Круподеринці здійснюються роботи по облаштуванню та впорядкуванню території населеного пункту.

Всі, хто проїжджає цим селом, завжди помічає наскільки люди дбають про його благоустрій. Тут завжди чисто та  охайно. Як то кажуть: який господар, такий і дім. А голова сільської ради Валерій Житинський на порядку знається: уміє і  організувати і заохотити людей.

Працювали круподеринчани з ентузіазмом та завзяттям і нині навели порядки у всіх куточках села. Були проведені роботи по благоустрою та озелененню територій, впорядкуванню кладовищ, зон відпочинку і туризму, місць меморіальних поховань, які мають офіційний статус, здійснено вирубку  чагарників, пофарбовано паркани, зупинки, дошки оголошень, побілено дерева.

Також встановлено дитячий спортивний майданчик, який отримали завдяки  сприянню народного депутата України Костянтина Іщейкіна.

Більше фото у ФОТОГАЛЕРЕЇ на офіційному сайті Круподеринської сільської ради в альбомі "Благоустрій села Круподеринці. Весна 2017 та 2018 років".

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *